Halaman

Ahad, 18 Disember 2011

Ahli Kebinet BN jelas pro Anwar - Najib galas biawak hidup

UMNO malang jika ramai anggotanya meniru cara Saifuddin. Menjahanamkan UMNO dari dalam, bijak Anwar memasang ejennya. UMNO tak mampu berbuat apa.

Kenapa menggalas biawak hidup? UMNO sudah tidak mampu mentingkirnya? Dilantik timbalan menteri lagi.

Datuk Saifuddin Abdullah ada  Kisah Silam, Nostalgia Dengan Anwar Ibrahim......?

rekod menunjukkan Saifuddin pernah “makan gaji” dengan Yayasan Anda ciptaan air tangan Anwar sekitar tahun 1984 – 1986 "Representative Voice" untuk pembangkang..! Kontrovesi yang dibuat oleh Datuk Saifuddin, perangainya tak ubah macam wakil pembangkang. Ada kisah silam, nostalgia Saifuddin Abdullah dengan Anwar Ibrahim rupa-rupanya...., baca seterusnya, klik sini

Apa Yang Berlaku Di PWTC?
Menjelaskan segalanya

BUBUK


Sebaik sahaja mereka tiba di PWTC, secara tiba-tiba kumpulan mahasiwa terbabit diberitakan cuba dihalang sekumpulan ‘Special Branch’ dan pihak polis.

Namun hasil rundingan beberapa minit dengan wakil kerajaan, Timbalan Menteri Pengajian Tinggi, Datuk Saifuddin Abdullah sudi turun untuk menerima memorandum BEBAS.

Datuk Saifuddin juga berkesempatan untuk menyampaikan pidatonya yang menyokong usaha mahasiswa menuntut kebebasan akademik.

“Tahniah mahasiswa! Saya akan bersama-sama kamu semua untuk perjuangkan isu ini.”, demikian antara ucapannya.

Diberitakan terdapat juga mahasiswa melaungkan sepatutnya Datuk Seri Najib digantikan dengan Datuk Saifuddin Abdullah sebagai Perdana Menteri Malaysia.-GZBDaily

hahaha

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Arkib Blog